Over Tjun-Ming Wong

Wie ben ik?

Ruim 10 jaar ben ik al actief in de online wereld. Tijdens mijn studie ben ik voor mezelf begonnen als webdeveloper en heb ik door de jaren heen heel wat websites gebouwd. Denk aan website voor het genereren van leads, maar ook webshops. 

In dezelfde periode heb ik stage gelopen bij online marketing bedrijven om de fijne kneepjes van SEO te leren. Na mijn studieperiode heb ik ervoor gekozen om verder te gaan als SEO consultant / specialist bij een online marketing bedrijf in Haarlem. Daar heb ik bedrijven (klanten) geholpen aan het verbeteren van de online vindbaarheid in de zoekmachines. Naast het adviseren over SEO beschik ik ook kennis over conversie optimalisatie, UX en data mining/visualisatie. 

Na mijn periode bij een online marketing bureau heb ik besloten mijn weg deels in te slaan als Freelance SEO Specialist /  Webdeveloper onder de naam Wongmedia. Vanaf april 2019 werk ik dus volledig aan SEO trajecten en webdevelopment voor mijn klanten. Door al mijn kennis te combineren kan ik een mooie en functionele website voor je bouwen die ook online vindbaar is! 

   

  SEO Werkwijze

  Voor de beste resultaten werk ik met een volledige SEO traject. Op deze manier weten we zeker dat we alle belangrijk punten hebben doorlopen om je organische vindbaarheid te verhogen.

  Alle SEO adviezen uit het traject lever ik aan in documenten. De adviezen bespreek ik met jou aan de telefoon en/of per e-mail.  Vaak is er een webbouwer die een deel van de (technische) adviezen kan doorvoeren. In goed overleg kan ik dat ook voor je doen.

  WordPress werkwijze

  Samen met jou gaan wij brainstormen over de doelstellingen van je site, missie en visie van het bedrijf. Op die manier kan ik voor jou een goed plan van aanpak aanleveren voor het opbouwen van je site. Mijn plan van aanpak bestaat uit fasen, zodat het voor jou ook duidelijk wordt hoe ik te werk ga. De websites die ik opbouw heeft ook meteen een goede technische basis voor SEO.