WordPress

Is je site verouderd en ben je toe aan een nieuwe site?

Lees dan snel verder! Het is belangrijk om regelmatig jouw website of webshop in een nieuw jasje te zetten. Ik werk met WordPress, zodat het ook straks voor jou toegankelijk om er (nog steeds) mee te werken. Samen kijken we naar jouw wensen en hoe wij bezoekers door je site kunnen stroomlijnen. De websites die ik oplever werken snel en goed op alle apparaten, en zijn natuurlijk ook SEO proof én gebruiksvriendelijk.

Waarom WordPress?

  • Gratis open source systeem
  • Eenvoudig je content beheren.
  • Is ontworpen met oog op het verbeteren van de beveiliging
  • Grote bedrijven maken gebruik van WordPress, zoals BBC, MTV en Sony Music.
  • SEO vriendelijk
  • Veel plugins (zowel betaald als gratis) beschikbaar

Mijn werkwijze als WordPress specialist

Fase 1: Brainstormen & huisstijl

In deze fase neem ik contact op met jou om de doelstellingen, missie, visie en je doelgroepen van je bedrijf beter te begrijpen en in kaart te brengen wat er nodig is om een goede website op te zetten.

De brainstormsessie wordt verwerkt in mijn Plan van Aanpak. Ook lever je in deze fase alle nodige materiaal op, zoals teksten, afbeeldingen, foto’s en huisstijl. 

Fase 2: Ontwerpen

In de ontwerpfase zorg ik ervoor dat alle punten uit de plan van aanpak mee wordt genomen naar wireframes.

Aan de hand van de wireframes en de nodige materiaal die ik van  jou ontvang zorg ik ervoor dat de website of webshop in WordPress snel kan worden opgebouwd.

 

Fase 3: Realiseren & migratie

In deze fase nemen wij voor livegang de website helemaal door en volgt er één feedback ronde die ik voor je verwerk. En daarna kunnen we live gaan! Bij de migratie naar je nieuwe webadres neem ik standaard SEO migratie in het plan op, zodat je je waarden in online autoriteit zoveel mogelijk gewaarborgd blijft.

Fase 4: Maandelijkse onderhoud

Het waarborgen voor de werking van de site kun je door mij laten onderhouden. De maandelijkse werkzaamheden zijn afhankelijk van type en grootte van je site. Kleine aanpassingen en vraagstukken vallen ook onder dit contract.

Fase 5: Online vindbaar (optioneel)

Nadat je live bent gegaan met de site wil je natuurlijk ook goed gevonden worden in de zoekmachines. Ik adviseer eerst het SEO traject te volgen om organische verkeer naar je site te genereren.

Wil je een vrijblijvende offerte voor SEO of een website? Of een gratis SEO scan?

Maatwerk

Ben je al zelf aan de slag gegaan met de site maar loop je bij bepaalde vraagstukken vast? Dan kun je deze vraagstukken bij mij neerleggen. Zodat jij weer zo snel mogelijk verder kan met je site!